TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Hvad skal man opleve i Dubai?

Gå på opdagelse i vores udflugter i Dubai

De Forenede Arabiske Emirater er overvældende og utrolige på så mange måder! Der findes et ørken-hav af ting at tage sig til. Vi har valgt ikke at lægge alle udflugtsmuligheder frem, men i stedet udviklet og nøje udvalgt de udflugter i Dubai - som vi synes giver de bedste indtryk og oplevelser. 
Det er en blanding af forunderlig natur, eksklusivitet, ældgammel kultur og et samsurium af forskellige nationaliteter. Meget af det kan sagtens opleves på egen hpnd, f.eks. ved at leje en bil, eller hyre en taxa for en dag - men nogle ting og seværdiheder kræver en guide og en kyndig vejledning. Her giver det mening at tilkøbe en udflugt med guide. 

Vi kan godt lide at vise alle siderne af vores destinationer, og Dubai er ikke en undtagelse. Luksus skal selvfølgelig opleves, og er næsten uungåeligt, men også en rundtur i Dubais gamle bydel, eller en sejltur langs kanalen der deler byen, kan give et helt specielt indblik i Dubais historie, og også nutid.

Vi har udvalgt de udflugter og ture, som vi synes kan være med til at give dig den fulde oplevelse af utrolige Dubai. Lad dig inspirere af vores udflugter nedenfor.