TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Vores kunder sender postkort

Hos Unique Travel elsker vi at høre om skønne ferier og oplevelser, og vi bliver så glade når I vender tilbage med fortællinger fra jeres rejser med os. Det inspirerer nemlig både os, og andre rejsende – og det gør os stolte når vi hører at vi har været med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders "postkort" her på hjemmesiden.
Og vil du læse endnu flere, så kig forbi vores kunders anmeldelser på TRUSTPILOT   


En fantastisk dejlig tur med masser af sanseindtryk

Vores 3 ugers tur til Vietnam har været en fantastisk dejlig tur med masser af sanseindtryk, billeder på nethinden og ikke mindst på kameraet.

Det var det helt rigtige for os at vælge Unique Travel til at sammensætte vores tur, så vi både kunne få de små og store oplevelser ved at bo 4 meget forskellige steder. Vi landede i Vietnam på selve deres nytårsaften, hvor grisens år startede. Det bliver i den grad fejret i mindst en uge med blomster, pyntede kumquat træer og bannere samt tegninger og figurer af grise allesteder.

Alle vores hoteller/indkvarteringer har været glimrende og helt levet op til vores ønsker - eneste minus er, at det tilsyneladende er helt normalt med meget hårde madrasser i Vietnam. På Phu Quoc var vi heldige at få en topmadras, hvilket hjalp en del, mens vi affandt os med det i Hoi An og Rustic Mekong.

Vores ture/udflugter arrangeret gennem jer har været så gode med glimrende guider, som talte godt engelsk og var godt inde i forholdene. Stor ros til både Hung (Cu Chi tunnelerne) og Khoa (Rustic Mekong) for nogle gode ture.
Vi måtte 2 gange kontakte jeres agent i Vietnam pga. ændringer. Den ene gang pga. et forsinket fly, og 2 gang med ændring på udflugt i Mekong, da jeg ikke kunne cykle pga. et uheld. Det blev løst på bedste vis i løbet af 10 minutter, hvor der i stedet blev arrangeret transport med 2 motorcykler samt en ekstra guide, hvilket vi betalte lidt ekstra for.
Afslutningen med 9 dage på Eco Beach Resort på Phu Quoc var lige os. Fantastisk dejligt sted med fin strand.
Nævnte jeg, at der bare er de sødeste smilende mennesker i Vietnam? Ikke kun blandt personalet, men også bare på gaden....
Vi kommer helt sikkert til at bestille rejse gennem Unique Travel igen 😎

Vi vil meget gerne anbefale jer til andre

Hej Ricko og Tilde

Det har bare været en fantastisk rejse fra nord til syd i Vietnam. Dejligt, dejligt land at rejse i. Meget at se og opleve. Vi har aldrig på en rejse boet så godt og centralt. Det var super arrangeret af jer. Alle transporter og flyvninger har også bare fungeret.

Vi vil især fremhæve personalet på Meracus  Hotel i Hanoi. De var helt fantastiske. Beliggenheden ved floden på Ancient House River var også super. Her lånte vi cykler hver dag og cyklede ind over rismarkerne til den meget hyggelige by Hoi An. Imponerede som Thailand Tours har holdt øje med vores flyvetider os.v.

Det eneste der ikke fungerede var vores transport fra Da Nang Lufthavn til Hue. En ca. 2.5 times kørsel. Chaufføren var meget træt. Kørte ca. 40 km i timen og var meget tæt på at sove indtil flere gange. Vi måtte hele tiden have fat i ham og få hældt vand på ham. Det var 3 meget lange timer i mørket fra kl 20.30 til 23.30. Bare så der ikke er andre, der skal opleve det samme.

Vi vil meget gerne anbefale jer til andre.

Kærlig hilsen
Finn og Dorte

 

 

Mekong Eyes med luxus forplejning

Hej Ricko

Nu har vi for anden gang rejst med jeres hjælp, så vi kender konceptet og vi kender i hvert fald 3 andre par/familier som har brugt jer efter vores anbefaling.
Denne gang var vi i Vietnam, og det med at søge visum derude fra, fungerede uden problem. Vi startede i Hoi An hvor vi boede på Hai Au hotel. De vinder med deres smil og hjælpsomhed, det var helt fantastisk. Jeg havde ondt i halsen medens vi var der, så de lavede Lemon tea og ginger ale tea, og ringede op på værelset og spurgte om de skulle komme op med det. Beliggenheden er god, og det er en charmerende by. Vi tog på en heldags cykel tur, det kan varmt anbefales. Ellers så vi museer, var på sejltur, og ellers bare at gå rundt i byen er hyggeligt.

Dernæst tog vi til Ho Chi Min og boede på Ruby River hotel, også rigtig god beliggenhed og venligt personale. Vi tog på tur til tunnellerne, det skal man også gøre. Ellers gik vi rundt i byen, bare det at opleve trafikken er unikt.

Så kørte vi ned til Mekong floden hvor vi havde en overnatning på Mekong Eyes med luxus forplejning, en flot tur. Vi så det flydende marked og kørte derefter 2 - 3 timer for at sejle til Phu Quoc, hvor vi boede på Paris Beach Resort. Det ligger helt ned til havet, så når man sidder ved de udendørs borde er der en mur ned og 2 meter ned til vandet. Der er også et dejligt poolområde, så det er helt fint.

Et lille minus: Da vi kom blev vi ikke budt velkommen, men fik at vide at vi manglede at betale for en nat og at vi havde booket igennem Agoda. Men jeg havde bevis på at vi havde betalt. Det ene af vores værelser var ikke i så god stand, men ellers generelt godt og god mad. Vi var på et par ture medens vi var der, ellers var det daseferie.

Turen hjem var lang 33 timer, det kunne vi godt have ønsket os lidt kortere.
Men som sagt en rigtig god tur, og vi har kun positivt at sige om jeres rådgivning og hjælp.

Mvh Solveig Joensen

Den store rundrejse i Vietnam

Hej Ricko

Vi er ikke længere helt unge (64 og 71 år), men drømte alligevel om, at komme til Vietnam og se landet i alle dets facetter.
Efter anbefaling fra vores børn kontaktede vi Unique Travel, som hurtigt fik færden af, hvad det var, vi gerne ville, og i løbet af få dage lå der et fuldt program i vores indbakke. Det var lige til at gå til, og det passede os perfekt ikke at være i en stor gruppe, men selv være ansvarlig for at putte noget kultur og indhold i vores ferie.

”Skelettet” havde Unique Travel jo lavet for os, d.v.s  at ruten var lagt og alle overnatninger og mange transporter bestilt på forhånd, Alt fungerede til punkt og prikke, og vi overnattede 10 forskellige steder. Det var flot arrangeret. 
Det ville dog være en god ting, hvis der i rejseprogrammet mere konsekvent var angivet ”egen transport”, når det var tilfældet. 

Alle de hoteller, vi boede på, var dejligt centralt placeret i de forskellige byer.
Meracus hotel i Hanoi: fint hotel – dog meget små værelser, men OK.  Der blev stillet lap-top til rådighed på alle værelser. Fik her besøg af en dame fra Sawan travel. Skønt – for vi havde jo nogle spørgsmål, som hun håndterede meget professionelt.

Halong Bay var fantastisk, og vi havde bare så flot vejr. 

Nattog fra Hanoi til Lao Cai: fin tur i godt tog med pæne faciliteter – meget bedre end vi har set f.eks. i Indien. Måske vil det være en god idé at medbringe en lagenpose.

Homestay i Sapa: stor oplevelse med venlige mennesker – både guiden og vores værter. Vi gik ”senior-trekking-tur” (vel 15-20 km), som ikke var særlig anstrengende og vi fik set en masse. Kan virkelig anbefales. Igen i dejligt vejr. Her kunne vi også have brugt en lagen-pose.

Det er ikke så lige til at komme med toget i Vietnam – der skal boarding-pass til, og det kan være lidt triggy at finde ud af hvordan og hvorhenne, men Meracus hotel havde forudset udfordringen, og stillede personale til rådighed, som tog med til stationen og hjalp med både kufferter og papirarbejde. Det var rigtig lækkert.( På hjemturen havde selv en indfødt taxa-kører svært ved at finde ud af det :-) i Lao Cai)

Sunny Mountain Hotel:  dejligt hotel med udsigt til Fansipan. Alle meget imødekommende: vi kunne f.eks. få bad,  da vi kom om morgenen efter en tur med nattoget, og vores bagage blev betryggende opbevaret , mens vi tog på home-stay med en lille rygsæk. 

Asia Hue Hotel: fint hotel med dejlige værelser. Var rigtig søde til at hjælpe med at komme fra Hue til Hoi An. Der er en turistbus, som skal bestilles på hotellet. Den kører gennem tunnelen, og turen varer godt 4 timer. Pris : 7 USD/person.

Ancient House resort i Hoi An: super hotel med pool.  Vi brugte en del tid I den gamle bydel, og stemningen i området langs floden kan vel bedst beskrives som Vietnams Nyhavn. Der går gratis shuttle-bus flere gange om dagen både til den gamle by og til den private strand.

Ngoc Lan Hotel  i Dalat: meget fornemt hotel. Efter vores program skulle vi bo på værelse med City-view, men det var nu kun muren på den nærmeste bygning, vi kunne se, så vi opgraderede til lake-view og fik værelse på 54 m2 for den fyrstelige sum af 15 USD i døgnet ekstra .  Der var en del gadestøj, men den tog vi med i købet, da vores udsigt nu var en dejlig sø.

Ruby River hotel i Ho Chi Minh: Lille hotel med små værelser men helt OK. Også her var personalet meget behjælpelige med at arrangere ture bl.a. til Cu Chi tunnelerne og til Mekong delta.

Sea Star Resort på Phu Quoc: helt, helt perfekt til vores afslapning efter turen rundt i landet. Stedet er præget af byggeaktivitet, og det bliver nok ikke færdigt det første års tid,  men det var vi ikke generet af, da vi boede nærmest på stranden. Vi  boede i et lille hus med Sea View (ca 30 m til vandkanten ), og det var helt perfekt. Der er også beach-bungalows, og de ligger bang-on-the-beach, men der er ikke meget privatliv. Der er også værelser med garden-view, men i øjeblikket er det nok mere udsigt til byggeplads.

På Phu Quoc fremgik det af vores program, at vi selv skulle finde fra lufthavn til hotel, så vi blev glædeligt overrasket over at blive hentet af hotellet. Flot service, og de kørte os også til lufthavnen, da vi skulle hjem.

Generelt har alting fungeret perfekt, og håber vi kan finde en tur igen på et tidspunkt.

Vi vil anbefale, at man checker afgangstider for indenrigsfly dagen før, man skal flyve. Hotellerne hjælper gerne med det. Ændringer forekommer ret ofte – også til flere timer før planlagt afgang.

Hilsen Hanne Jakobsen og Poul Dalsgaard

 

Der skal lyde et stort TAK til Unique Travel og Sawan Travel

Hej Kenneth, Ricko og Jacob fra Sawan Travel.

Først et stort tak, for en veltilrettelagt  ferie, i Thailand, Laos og Vietnam, hvor alt bare gik efter planen, ingen problemer, ingen forsinkelser, dejlige hoteller, med hjælpsomt personale.
Kun en gang på hele ferien, havde vi problemer med ”køreplanen”. Da vi skulle køre med DSB fra Kastrup Lufthavn. :-)

Vi er to par der rejser sammen, vi plejer at arrangerer alt selv. Da vi i vinters, skulle planlægger vores tur til Østen, havde en af os hørt om Unique Travel.
Vi blev enig om, at prøve at kontakte Unique, og se hvad de kunne tilbyde. Så vi sendte en mail samme aften (lørdag) med det program vi havde sat sammen.

Mandag formiddag blev vi kontaktet af Kenneth, hvor vi gennemgik vores rejseplan, punkt for punkt, og hvor Kenneth fortalte, om  fordele og ulemper med vores program.
Kenneth fortalte,at de har en samarbejdspartner i Thailand ( Sawan Travel )som de bruger til at booke hoteller, og ture for dem. Det var dem vi skulle kontakte, hvis der skulle opstår nogle problemer på rejsen.
Vi blev enige om, at han skulle prøve at lave en rejseplan, og en pris til os. Det kom allerede dagen efter, og det var som vi havde aftalt, og prisen, den kunne vi ikke selv lave billigere.
Så allerede efter den første kontakt til Unique Travel, var vi slet ikke i tvivl om hvem der skulle arrangerer vores rejse.
Efter et par små ændringer i rejseplanen, så var vi klar til at købe flybilletterne, hvor Kenneth tilbød sin hjælp.

Hele vores rundrejse, kørte bare som aftalt, afhentning i lufthavnene fungerede bare, hotellerne var som forventet, arrangerede ture var som aftalt, vi var slet ikke i nærheden af at skulle ringe til Sawan Travel.
På hotellet i Thailand skulle vi kun have en overnatning, inden vi skulle til Laos og sejle på Mekong floden. Vi ankom ca. kl. 23, til Chiang Khong Teak Garden Hotel, blev budt velkommen af meget venligt personale, som forklarede hvordan vi skulle komme til Laos, og hvordan vi skulle udfylde vores indrejse papirer. Næste dag skulle vi være klar kl. 7.45, så ville der komme en og kører os over broen, og over til grænsen. Præcis kl. 7.45 kom der en mand, og vi blev kørt til grænsen. Ved grænsen stod den næste klar til at hjælpe os med at komme over til Laos. Da vi kommer ind i Laos står vores guide klar til at hjælpe os ned til båden, i byen Houi Xai, alt gik bare efter planen.
De næste to dage forgik med sejlads, afslapning og oplevelser på Mekong floden, til byen Luang Prabang.

Byen Luang Prabang er en fantastisk by, mange spændende ting at se, f.eks. vandfaldet, munkene om morgen, tur rundt i byen. Vi boede på hotel Burasari Heritage.
Efter et par dage i byen, gik tur til Hanoi.

Vi ankom lidt sent til hotellet ( Meracus 1) i Hanoi, så efter en god nattesøvn, blev vi ringet op af et rejseselskab, som ville komme og snakke med os. Det viste sig, at være det rejseselskab som stod for vores ophold i Vietnam, så vi gennemgik hele rejseplanen fra A – Z, om det var de hoteller, turer, afhentning i lufthavnene, som vi havde bestilt. Det var bare som vi havde bestilt hjemmefra, en rigtig god oplevelse, så vi var slet ikke i tvivl om, at det skulle nok blive en god ferie. Var i Hanoi et par dage, en stor, med spændende by, mange ting at se, men også meget larm, fra trafikken.

Fra Hanoi, gik turen til Halong bugten, med en overnatning på Image Halong Cruise. En rigtige flot og spændende tur, med mange oplevelser.

Efter Halong gik turen til Hoi An,l et par dage hvor den stod på byvandring, cykeltur, skrædder og skomager, hvor vi boede på Hai Au Hotel, ligger lige i centrum af byen, et dejligt hotel, med pool.
Badeferien på turen, holdt vi på Hoi An Beach Resort. Hvis vi skal nævne noget dårligt fra ferien, så var det på dette hotel, vi fik værelser med INGEN udsigt (værelse 351 & 352 ) Personalet var venlige, men slet ikke som på alle de andre hoteller.

Ferien slutter i Ho Chi Minh, fordi vi skal flyve hjem derfra.
Da vi kun havde 1½ dage, så det var begrænset hvad vi så af byen, vores mål var at se Cu Chi tunnellerne og krigsmuseet, begge dele en stor oplevelse.

Så til sidst skal der lyde et stort TAK til Unique Travel ( Kenneth ) og Sawan Travel ( Jacob ) for en god og oplevelsesrig ferie, uden nogen som helst problemer.

Hilsen Fam. Thrane & Nielsen.

Fantastisk tur rundt i Vietnam

Hej Ricko.


Vi er kommet godt hjem fra en fantastisk tur, 4 uger var meget passende til alle oplevelserne.

Det var et overvældende sansebombardement at starte i Hanoi - varmen som en mur, lugten af mad dagen lang, larmen fra alle scooterne, snakken fra alle menneskerne, varer langt ud på gaden og trafikken op på fortorvene, el-ledninger der hang som lianer - det hele var herligt.

Halongbugten var unik. Godt med 2 overnatninger, på den måde fik vi mulighed for en super cykeltur på Cat Ba, og en skøn dag med badning, på en mindre luksusbåd. Fordelen ved at komme i regntiden var, at der ikke var ret mange andre både og kanoer i bugten. Vi havde et vidunderligt udsyn.
Både i Hanoi, Hoi An, Dalat og Saigon købte vi ture, med lokale guider, og var sammen med 6 -10 andre gæster rundt på helt utrolige ture - også cykelture ud på øer og til små landsbyer. Det var bare en stor oplevelse. Vi fik megen viden om, hvordan det er at leve i dagligdagen i Vietnam. At hyre en Taxa ud til My Sun, og tale med den unge chauffør der kan engelsk, der reflekterer over nuet og fremtiden - høre ham synge sange fra sin tid i militæret - det var rørende. Vietnameserne er både søde, hjælpsomme og vil gerne lave sjov - men også gerne fortælle om de udfordringer de står over for. Vi har talt men mange forskellig folk - meget interessant.
Også mødet med familier fra andre nationalitet på disse ture var spændende - køre på cykel i 38 * varme på en vakkelvoren bambusbro og spise friskgrilled fisk i en junglehytte, kan nok få samtalen igang.

Alle flyaftaler fungerede rigtig fint, dagen inden vi skulle flyve blev vi orienteret om den aktuelle status, hvilket gav ro og tillid til at alt ville klappe. En gang blev vi henvist til et senere fly, da vil skulle til Phu Quoc. 7 timer måtte vi vente, således at vi faktisk mistede 1 dag ved havet. Vi hørte, at det måske var nogle russere, der havde betalt sig til en tidligere afgang. Hvem ved?

Vi var også meget tilfredse med hotellernes placering tæt på centrum. Dog måtte vi opdagradere værelserne, både i Hanoi, Hoi An og Phu Qouc. Vi overvejede det også i Saigon. Dels fordi vi i Hanoi og Saigon fik værelser uden vindue, dels fordi der var utætte vandrør på badeværelset i Hoi An, og dels fordi vi ikke kunne få det bestilte værelse på Phu Qouc, og måtte benytte et andet værelse den 1. nat. Så tog vi beslutningen om at få havudsigt i stedet for - ikke dårligt!
Dagen inden vi vil skulle til et nyt hotel, blev vi ringet op fra Thailand, som sikrede sig, hvornår vi ville ankomme. Så var det nye hotel altid parat til at tage imod os, selv sidst på aftenen. Det var fint!
 
Samlet set, har det været en meget vellykket tur. Vi er rigtig glade for, at vi selv kunne bestemme farten og hvad vi skulle bruge tiden på, selv gå rundt uden mål, sidde på cafeer - se billeder af Dronning Margrethe og Prins Henrik på KOTO og kigge på gadelivet med høns i rendestenen. Høre jazz eller se lokale kunstnere optræde, gå på sjove markeder, se på kunst, gå rundt mellem arbejderne på en silkefabrik i bjergene, spise silkelarver og andet kryb, og og og og...............vi har fået et herligt "lille" billed af et fantastisk land, med nogle utrolige arbejdssomme mennesker. Et land vi meget gerne vil tilbage til!
 
Jeg har allerede anbefalet dig til nogle venner og arbejdskolleger.
Hermed vil vi sige mange tak for god hjælp, rådgivning og guidning - tak for samarbejdet:)

Mange hilsner fra Birgit Balslev og Johs Thorst.

Vi har haft en fantastisk tur i Vietnam

Hej Ricko,

Vi har haft en fantastisk tur i Vietnam og alt klappede som det skulle.

Vejret var perfekt med kun lidt regn og de hoteller, som du havde anbefalet, levede alle på nær et enkelt fuld ud op til vores forventninger.

Meracus I i Hanoi lå perfekt og værelset var super. At besøge Hanoi i april er en sand fornøjelse – hele byen var indhyllet i forårsblomster - specielt var der utrolig mange liljer ovr alt.
Halong bugten var en stor naturoplevelse – vi blev opgraderet til Pelican cruise hvilket bestemt ikke gjorde turen ringere. Vi fik mulighed for både at bade i bugten og at ro i kajak i nogle af de mindre bugter, hvor de store både ikke kunne gå ind.

Sapa trekking var helt fantastisk og homestay’et var en stor oplevelse. Selv om vi var mange turister, der vandrede på de samme stier, var vores guide rigtig god til at find hullerne, så flere gange følte vi, at vi var alene i hele verden ude mellem risterrassene.

Hoi An kender vi fra en tidligere tur, men vi holder bare så meget af den lille by, så det måtte blive til et gensyn. Hai Au hotellet var super hyggelig og nok det bedste sted vi boede på hele turen, grundet den fantastiske stemning og hjertevarme der er på stedet.

Dalat var også en fin oplevelse – her levede hotellet dog ikke op til forventningerne og skulle vi komme tilbage til Dalat en dag, vil vi helt sikkert finde et andet at bo. Værelserne levede på ingen måde op til forventningerne og servicen var meget upersonlig. Vi boede på Best Westeren Dalat Plaza.

Ruby River Hotel i HCM ligger super central og selv om vi kun havde en enkelt nat der var det en god oplevelse og vi nåede op forbi natmarket og fik os en lækker potion grillede king Prawns.
Mekong Eye river cruise var også en super oplevelse og det var ret overraskende og meget behageligt, at der ikke var mere turisme på Mekong floden. Vi så kun ganske få turistbåde på vores tur.

Sidste stop på Phu Qouc var en dejlig slutning på en fantastisk tur. Vi boede på Arcadia i deres beach front bungalows, hvilket var alle pengene værd. Super stort værelser og en fantastisk udsigt ud over vandet både tidlig morgen og ved solnedgang. På Phu Qouc lejede vi en scooter og kørte øens grusveje tynde. Vi er glade for at vi har nået at opleve øen inden den om nogle få år for alvor invaderes af tusindevis af turister, der kommer for at bo på de kæmpe resorter som de er ved at opfører flere forskellige steder. Håber ikke at alt det lokale liv langs vandet forsvinder.

Af alle de asiatiske lande vi har rejst i, er Vietnam vores favorit. Over alt har vi mødt en utrolig venlighed, og alle har været super imødekommende og meget serviceminded. Derudover er der i landet ikke ret langt fra turisthotellet til der, hvor den lokale Vietnameser bor og lever, og hvis du ønsker det, kan du komme ret tæt på den lokale befolkning.

Jeg har vedlagt billeder fra Phu Quoc, som dækker nogle af de mange indtryk vi fik på turen.

Planlægning af næste tur er i gang :-)

Mvh Gitte

 

 

Perfekt planlagt ferie til Vietnam

Hej Ricko,

Vi kom hjem fra Thailand i tirsdags, og vil bare sige jer tusind tak for en fuldstændig perfekt planlagt ferie!
De steder og hoteller vi har besøgt har været helt super på hver deres unikke måde, og uden alt for mange turister :)

Tusind tak! Vi vil klart anbefale andre at bruge jer :)

Mange hilsner fra
Malene & Dejan


Halong Bay var en fantastisk oplevelse

Hej Ricko,

Først og fremmest, så har vi været rigtige glade for at i har kunne sammensætte en alsidig tur til os, hvor der blev lagt flere forskellige byer ind i programmet. Vi snakkede flere gange om på turen at længden af de forskellige ophold vi havde, passede rigtig godt i forhold til det vi gerne ville. Det gav os en god mulighed for at komme på forskellige ture, men også bruge tid i lokalområdet.

De hoteller som har været valgt har der ikke været en finger at sætte på. I både Hanoi, Ho Chi Minh og Hué har det været skønt at bo centralt, da det har givet rigtige gode muligheder for at opleve byens impulser på tættest hold. Vi udnyttede at alle 3 hoteller lå så centralt, og fik oplevet rigtig meget af byerne på gåben.

I Hanoi fandt vi via Tripadvisor ud af at der findes muligheder for at komme ud på en food tour, hvor man sammen med en guide bliver taget med rundt til mange af de forskellige gadekøkkener som findes i Vietnam. Vi endte med at få bestilt turen igennem hotellet. Dette var en helt fantastisk oplevelse, som vi vil anbefale alle at prøve. Vi fik prøvet alt fra frøer til grisehud til lækker vietnamesisk kaffe.

Den tur i havde bestilt til Ha Long Bay, var en fantastisk oplevelse. Roen og naturen derude, er helt ubeskriveligt. Vi kom bl.a. med ud til en fiskerlandsby, hvor vi fik mulighed for at komme tæt på klipperne.

Vores dage i Hoi An, på Hoi An beach resort var også en rigtig god oplevelse. I modsætning til de andre byer, så fik vi her et afbræk fra storbyen, både fordi vi boede på et resort små 4 km fra centrum, men også fordi Hoi An ikke er så hektisk som f.eks. Ho Chi Minh og Hanoi er. I Hoi An fik vi mulighed for at komme på en cykeltur ude blandt de lokale og opleve de lokales markeder. Derudover, så er Hoi An et perfekt sted at få skræddersyet tøj. Antallet af skrædder er dog meget overvældende, så vi gjorde brug af de anbefalinger som vi fik fra hotellet.

I Ho Chi Minh fik vi både stiftet bekendtskab med det store Bahn Thrane markede, hvor det er muligt at købe næsten alt og her fik vi alle sammen sat vores "prutte" evner på prøve. Derudover, kom vi på en halvdags tur, bestilt gennem hotellet, ud til Chu Ci tunnelerne. Et spændende og lærerigt besøg, som gav et godt indblik i, hvordan folk også levede under krigen. Pga. historien, var der desværre virkelig mange turister derude, næsten for mange. På trods af dette, er det et besøg værd.

Indrigsrejserne var også en stor oplevelse for os alle 4. Ingen af os havde prøvet et nattog som dette før. Men det var en sjov oplevelse og ikke en vi ville have været foruden og med sikkerhed ikke en vi glemmer foreløbig. Så helt sikkert noget som skal prøves.

Sawan Travel gjorde et rigtig godt arbejde i forbindelse alle bookings i Vietnam, plus de reagerede rigtig hurtigt med at få afleveret de manglende togbilletter til hotellet. Jeg skrev til dem om aften og dagen efter da vi kom tilbage på hotellet, lå billetterne der.

I kommer med sikkerhed til at høre fra os, næste gang turen går ud i den store verden:)

Med venlig hilsen

Heidi Bak Carlsen

2014-01-26 15.44.41 1

Vi har været yderst tilfreds og anbefaler jer gerne til alle

Hej Kenneth,

Undskyld mit sene svar, men det er lidt overvældende at få begyndt. Der er rigtig meget jeg gerne vil skrive om.

Allerførst - så er vi meget tilfredse med den behandling vi har fået hos Uniquetravel travel. Både i DK og ved Sawan travel.

Det var første gang vi planlagde rejse sammen med jer og da det var en kobberbryllupsgave til min mand, var jeg alene om beslutninger og bestillinger. Det var noget mere tidskrævende end at bestille en charterrejse, men tiden var rigtig godt givet ud. Rejseplanen blev præcis, som jeg gerne ville have den og jeg følte mig hele tiden godt vejledt.

Turen gik til Vietnam med stop i Hoi An, Ho Chi Minh City samt badeferie på øen Phu Quoch.

Allerede på vej til Vietnam, blev vi kontaktet af dig for at sikre, hvilket fly vi ville ankomme til Da Nang med, så vores transfer til Hoi An kunne være i lufthavnen.

Alle vores fly, transfers, hoteller, afhentninger osv fungerede bare ! Der var på intet tidspunkt grund til bekymring. Så den tid, der i samråd med dig, blev brugt mange måneder tidligere, var som sagt, godt givet ud.

Vi behøvede ikke at bekymre os om noget som helst praktisk og kunne koncentrere os om at opleve. Noget der, især for mig, betyder meget.

Vi har tidligere været i Hoi An og byen var nøjagtigt,som vi huskede den, med søde og venlige mennesker. Masser af skræddere. Så det blev til blazer, nederdel, bukser og kjole for ca 600 kr. Torsten forsøgte sig med håndsyede sko, som han er utrolig glad for. Pris 275 kr pr. par!

Efter 4 nætter på et super hyggeligt hotel med skøn morgenmad med masser af frisk frugt, gik turen videre til Ho Chi Minh City (HCMC) eller Saigon som det også kaldes. Igen fungerede alt. Fly, transfer, hotel osv.  Saigon er en spændende og kæmpestor by. Da vi gerne ville se Chu Chi tunnellerne tog vi en dagstur dertil. Meget spændende og skræmmende at høre om krigens rædsler og se det man kun har hørt omtalt i medierne. Vi havde en vietnamesisk Guide, Jackie, som var krigsveteran. Sikke nogle historier.

Da vi også gerne ville opleve Mekongdeltaet brugte vi endnu en dag ude af Saigon, på at få et lille indblik i Vietnams spisekammer.

Efter 4 nætter i Saigon skulle vi slutte med badeferie en uge på bountyøen Phu Quoch. Og det var en bountyø. Kilometervis af lange brede fantastiske strande, hvor man ikke så et menneske. Helt fantastiske søde vietnamesere, som var utrolig imødekommende. De kunne ikke meget engelsk og du skulle ikke bevæge dig ret langt væk fra hotellet,før der kun var lokalbefolkning. Utroligt, at der i 2014 stadig findes steder som Phu Quoch. Det var ren afslapning. Der er ikke meget at købe på øen. Fortrinsvis det de selv fremstiller. Peber, perler - som jeg købte en del af, og masser af frisk fisk, som blev tilberedt på grill ved siden af dit bord.

Set i bakspejlet kunne vi godt have brugt et par dage mere i Saigon. Især på de store markeder, hvor alt kunne købes og billigt, hvis du gad bruge tid på at prutte prisen ned.

Som sagt har vi tidligere været i Vietnam. Dengang var vi i Nordvietnam med Hanoi som base. Vores erfaring er at befolkningen er mere åbne og imødekommende i syd. Måske fordi livet er lidt nemmere når markerne bugner af frugt og grønt og alt er frodigt. Til gengæld er Hanois gamle bydel utrolig charmerende med små gader fyldt med sjove butikker.  Feks en hel gade fyldt med butikker der kun handler med knapper.

Vietnam er et trygt land at rejse i og man har fornemmelsen af, at alt kan lade sig gøre, bare man har lidt tålmodighed.

Det er allerede bestemt, at vi kontakter Uniquetravel næste gang vi skal planlægge en længere rejse. Vi har været yderst tilfreds og anbefaler jer gerne til alle.

Mvh
Helle

 

Hoi An er bestemt en by, vi vil anbefale i Vietnam

Hej Ricko,

Vores første kontakt med jer oplevede vi som meget positivt og professionelt.
Vi tog udgangspunkt i en af jeres rejsebeskrivelse og fik den tilpasset efter vores ønsker og behov. I stillede de rigtige spørgsmål, så at I kunne sammensætte en rejse der passede til os. Og det fik vi!

Hele rejsen har alt fungeret optimalt, lige fra hotellerne, som iøvrigt alle var super og lå rigtig godt ifht. bl.a. seværdigheder og centrum. Særligt var hotellet i Hoi An,som var specielt og meget familiært, et hotel vi meget gerne vil anbefale til andre, ikke særlig fint, men det er pænt og rent og medarbejderne helt fantastiske og meget gæstfri :) Hoi An er også en fantastisk by i sig selv.

Hele rejsen var sat sammen på en måde, der fungerede rigtigt godt, mht. dage i de forskellige byer, og transporten frem og tilbage.

Hanoi er en anderledes storby, meget autentisk og spændende i sig selv.
Halong Bay er et must, men er meget turistet.  
Nattoget var en oplevelse som vi ikke vil prøve igen og heller ikke anbefale til andre. Toget var gammelt og meget beskidt. Air Condition lugtede fælt og enten var det meget koldt eller meget varmt. Til de penge kan man lige så godt flyve til fx Hue.
Hue er meget turistet og der er ikke meget at se, men hotellet var fantastisk. Den ene overnatning passede meget godt.
Hoi An er bestemt en by vi vil anbefale andre at tage til. Anderledes arkitektur, en virkelig hyggelig og lækker lille by, der rummede strand, en masse skræddere, tøj butikker, markeder, restauranter og barer. Men også de små hyggelige gadekøkkener.
Saigon/Ho Chi Minh -  en rigtig stor by og ikke særlig Vietnam agtig.
Phu Qouc er en perle i sig selv, men der er desværre begyndt at komme mange russere på øen. Vi nød roen efter 2 travle men vanvittig spændende uger.
Det har været spændende at se er der er stor forskel på nord, midt og syd.

Der er ingen tvivl om, at vi vil anbefale jer til venner og bekendte, hvilket vi allerede også har gjort. Og vi vil helt sikkert gøre brug af jeres ekspertise en anden gang - tak for en god ferie :)

Billedet er ikke det bedste feriebillede for der er så mange at vælge imellem, men meget sigende om Vietnam. Det er taget på marked i Hoi An. Vietnam var helt fantastisk.

Med venlig hilsen
Rico og Mette

 

Det hele har klappet på vores rejse til Vietnam

Hej Ricko


Det har været ikke mindre end en fantastisk rejse med smukke oplevelser og skønne hoteller. De chauffører, guider m.m. som I har kontakt til via jeres samarbejdspartnere er gode, venlige og rare. Det hele har klappet!


Vi mener begge at du virkelig har lyttet til hvad vi ønskede os af rejsen og ikke alene kommet med nogle fantastiske steder, men også i den rigtige rækkefølge.


Vi vil på det varmeste anbefale Unique Travel ligesom vi ikke vil tøve med at kontakte jer igen, når vi kan mærke rejselysten kalde.


Det har været smukt og skønt! Tak.


Hils din familie.
Mvh
Marianne og Kristoffer

Vi har haft en helt fantastisk tur

Hej Ricko

Vi har haft en helt fantastisk tur.

Alle vores aftaler med ture, guides, van m.m. gennem klappede helt perfekt - så stor ros til jer og vi vil anbefale jer videre.

Vh Anette Håkonsen og familie.


Alt klappede bare på vores rejse til Vietnam

Hej Ricko
 
Tusind tak. Vi har haft en helt fantastisk tur. Alt klappede bare.
Vi er så glade for, at vi valgte at få dig til at sammensætte rejsen, da det hele bar præg af, at det var én, der kendte til landet og de forskellige steder.
Vi har allerede været inde og se, hvad du ellers kan hjælpe med - for der er ingen tvivl om, at vores næste rejse skal være med hjælp fra Unique :-D
 
God weekend.

Hilsen Stine

Vietnam en verden for sig

Vi nød virkeligt kulturen i Vietnam, det var et helt eventyr i sig selv. Vietnam er et dejligt land, med masser af muligheder for at møde lokalbefolkningen. Folk dernede var virkeligt flinke, og hotellet vi boede på var godt. Tak for denne gang.