TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

BADEFERIE

Ubud, Gili Trawangan & Nusa Lembongan

Jeres rejse begynder i hjertet af Bali, Ubud. Ubud er indhyllet i grøn og frodig natur med de ikoniske grønne risterrasser som en del af landskabet. En cykeltur gennem den betagende natur er et must-do, hvor I kan vælge at deltage i vores egen guidede cykeltur gennem Ubud's fantastiske omgivelser.

Hvis I søger lidt ekstra spænding, kan du kaste dig ud i en raftingtur på Ubud's brusende floder, der snor sig gennem den smukke regnskov. Dem som hellere vil have nogle kilometer i benene kan bestig en vulkan, eller tage på jungle trekking. Tilbage på hotellet kan I slappe af og blive kølet ned i poolen eller udforske gaderne, der summer af liv og kultur. Generelt er der mange muligheder i Ubud, hvor du både finder aktiviteter for både børn og voksne.

Nu er det blevet tid til næste stop på jeres rejse.
Gili Trawangan - en perle blandt de tre Gili-øer ud for kysten af Lombok som er kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare farvande og afslappede atmosfære. Øen er bilfri, hvilket giver en fredfyldt atmosfære og gør det til et ideelt sted at slappe af og nyde ø-livet. Samtidig har Gili Trawangan en behagelig og livlig stemning med hyggelige restauranter, afslappede strandbarer og aftenunderholdning, der skaber en behagelig atmosfære. Dykning og snorkling er populære aktiviteter på Gili Trawangan, da koralrevene omkring øen er fyldt med farverige fisk og havskildpadder. Øen er således det perfekte sted at opleve paradis, udforske det pulserende lokale miljø og samtidig nyde en afslappende badeferie.

Det er blevet tid til sidste stop på rejsen - og hvilken bedre måde end at slutte rejsen af end på skønne Nusa Lembongan. Nusa Lembongan er en idyllisk ø ud for kysten af Bali. Med sit krystalklare vand, hvide sandstrande og fantastiske dykkersteder tiltrækker øen besøgende fra hele verden. Her kan man nyde solen, udforske det farverige marine liv og opleve den afslappede atmosfære, som øen er kendt for. Med aktiviteter som surfing, kajakroning og traditionelle balinesiske retter at smage på, er Nusa Lembongan det perfekte sted for dem, der søger en pause fra hverdagens stress og jag.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali