Rejser til Mauritius

  • Lækre strande og krystalklart vand
  • Verdens 3. største koralrev med smukke farvestrålende fisk 
  • Svøm med frie delfiner i deres naturlige omgivelser
  • Forkælelse på lækre og luksuriøse hoteller

 

 

"Afslapning, solbadning, snorkling og lækre omgivelser - så er Mauritius lige noget for både børn og voksne!"

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Mauritius

TURE OG UDFLUGTER

Se alle  

 

Høj standard på tropeøen Mauritius i det Indiske ocean


Palmerne står og svajer på den fine sandstrand. Lidt ude i det turkisfarvede klare vand bryder bølgerne på verdens 3. største koralrev. Det medfører, at inde ved stranden er vandet helt roligt og lavt. Vores børn elskede at lege i det lave vand.

Der er stor variation på øen. De fleste hoteller ligger i den vestlige og den nordlige del af øen. Selv foretrækker vi den nordlige del. Her er landskabet mere åbent og hotellerne ligger spredt mellem de små lokale landsbyer. Stemningen er mere intimt og ægte. Gå en tur ind til den lokale fiskerby og indånd atmosfære og byens lyde fra en lille fortorvscafé.

Øen er på størrelse med Fyn. Det tager cirka halvanden time at køre fra nord til syd. Det er nemt og billigt at leje en bil. Køreturen byder på smukke scener fra den mauritiske natur og kultur. I den østlige del er landskabet mere åbent. Lokale med farvestrålende tøj og brede smil dyrker sukkerrørsplantagerne i det okkerfarvede jord, bjergene stå majestætiske i baggrunden og udsigten ud over det turkise vand er utrolig smukt. Den sydlige del er mere vild med nationalparken Black River, vandfald, floder og et 80m dybt vulkankrater. Du kan vælge at gå på opdagelse i den smukke natur eller nyde den fra udsigtspunkter, der er lagt langs vejen. Øen har et rigtig fugleliv og måske er du så heldig, at møde en stor landskildpadde.

Pak gerne dykkerfødderne og et vandkamera - verdens 3. største koralrev ligger lige ud for stranden og du kan nemt snorkle ud og opleve de smukke koraler og farvestrålende fisk. Havskildpadderne kommer tæt på. Tag med på en delfinsafari og hop i vandet sammen med de legende delfinerne - det er en stor oplevelse, også selvom de kan være hurtigt væk igen på deres færd efter mad.

Den smukke ø lever af turismen. Det betyder, at udbudet af super lækre hoteller og restauranter er stort. De hoteller vi har valgt ud er intime og bygget i gode materialer. Servicen er i absolut top. De fleste hoteller ligger direkte ned til stranden.