Når I kontakter os  

I har både mulighed for at kontakte os på telefon 59 49 86 30 og via KONTAKT OS her på siden. Skal vi så slet ikke tale sammen? Jo, helt sikkert! Alle vores kunder bliver ringet op af en rejserådgiver, for kun på den måde kan vi spore os helt ind til hvad det er for en rejse netop I ønsker, og derudfra lave et skræddersyet rejseforslag til jer.

I kan trygt stole på at I får rejserådgivning fra én der selv har været på destinationen, og dermed kan dele ud af egen erfaring.
Det mener vi er GOD OG ÆRLIG REJSERÅDVNING.  
Kort efter vores samtale, modtager I et komplet rejseforslag, inkl. pris. Forslaget er lavet med de hoteller, som vi vil foreslå netop jer, men vedhæfter også alternative hoteller, der kan vælges i området.

"Hos os er der ingen 24-72 timers deadline på rejsebestilling. Tag jer tid til at planlægge rejsen sammen med os, så I er sikre på at bestille den rejse, I drømmer om"

JA, HELT RO PÅ! Det er mange penge, man bruger på en rejse, og de skal være godt givet ud! Derfor er det vigtigt, at det er den rigtige rejse for jer, og ikke en rejse man fik bestilt, fordi det skulle gå for hurtigt. I kan derfor i ro og mag gennemgå tilbuddet, snakke med jeres medrejsende og lave ændringer i rejseplanen. Vi booker først, når rejseplanen er helt, som den skal være. 

Når I ønsker at booke  

Nogle kræver blot en enkelt rejseplan før de bestiller, andre har ønsker om lidt tilrettelser af hoteller, antal dage, en anden afrejsedato eller lign. Vi tilpasser rejseplanen indtil I er tilfredse, og først når I er det, så går vi i gang med at booke rejsen til jer. Vi sender jer først en faktura, og efterfølgende en endelig bekræftelse, når alt er færdigbooket.

Samtidig med fakturaen, tilknyttes bookingen til jeres egen rejseside: Min Rejse. I modtager et link, men kan også logge ind via hjemmesiden. Herinde indtaster I oplysninger om de rejsende, og I har fuld adgang til rejseplanen, fakturaer, kvittering for indbetaling, vouchers og billetter, samt andet relevant information. Det er let, når det er samlet ét sted! 

Jeres faktura består af et depositum til betaling inden 3 dage samt et restbeløb, der skal betales senest 60 dage før afrejse. Når rejsens fulde beløb er betalt, modtager I kort tid efter jeres vouchers/billetter, dog senest 7 dage før afrejse. 

BETALING SKER TIL UNIQUE TRAVEL APS VED BANKOVERFØRSEL:

REG. NR. 0537
KONTO 0000710393 (DRAGSHOLM SPAREKASSE)

 

Efter rejsen er booket

Vi er selvfølgelig til rådighed for spørgsmål, gode råd og tilkøb af udflugter, helt frem til afrejse. Vi har samlet de mest populære spørgsmål er på siden, og I får selvfølgelig også tilsendt relevante informationer og guides. Vi sender - som en servicemeddelse - en automatisk påmindelse 14 dage før restbetalingens forfald.

Under rejsen slipper vi jer heller ikke, men vi gør det samtidig let for jer at få hjælp, hvis I skulle have brug for det. På jeres vouchers vil der altid stå nummeret til SERVICETELEFONEN i det pågældende land. Det er vores agent, der administrerer servicetelefonen, og da de befinder sig i samme tidszone og med den direkte kontakt til hoteller, transfers, kendskab til nærmeste læge osv., så er det her I får den hurtigste hjælp. Vi har selvfølgelig også et nødnummer til kontoret i Danmark. 

Jeres pakkerejse

Pakkerejsen som I bestiller hos os, er dækket af Rejsegarantifonden. En pakkerejse skal bestå af minimum 2 rejseydelser (f.eks. fly, indkvartering, transport og evt. turistmæssige ydelser såsom udflugter). Alle dele af en pakkerejse er dækket af pakkerejseloven, hvorfor vi også som udgangspunkt inkluderer alle rejseydelser i vores tilbud.

Gavekort

Selvfølgelig laver vi også rejsegavekort. Forkæl nogen du holder af, forkæl dig selv, eller "giv et vink med en vognstang" til din rejsepartner - det plejer at være et godt startskud til planlægningen af jeres rejse. Du bestemmer beløbet, og vi laver et flot gavekort med navn og valgfri tekst. Du modtager gavekortet på mail, så du selv kan printe det i flotte farver. 
Gavekortet er gældende i hele 3 år.

Det eneste du skal gøre er at gå til fanen betaling og følge vejledningen. Herefter sender vi dig en mail med gavekortet. Du har mulighed for at få en personlig gave i hånden i løbet af kort tid (gerne indenfor 1 arbejdsdag).

Et rejsegavekort har aldrig været en dårlig gave - hverken at give - eller at modtage! :-)