Rejser til Vietnam

 
  • Halong Bay - et af verdens 7 vidundere
  • Fantastiske Hanoi - et kulturelt kaos med charme
  • Masser af natur, kultur og ikke mindst historie
  • Kom med helt tæt på befolkningen - og en anden verden...

 

"Vietnam er uden tvivl et af de mest fascinerende, overraskende og fantastiske lande, vi har besøgt"

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Vietnam

TURE OG UDFLUGTER

Se alle  

 

Vietnam er et land man oplever - og mærker helt ind i sjælen

Vietnam er et betagende land at rejse i. Fra nord til syd mærker man Vietnams særlige autentiske atmosfære, og på en rejse til Vietnam kan man næsten opleve det helt. Noget af den smukkeste natur og Halong Bay, hvor du sejler ud på et drageskib og lader dig omslutte af de utrolige klippeformationer. De endeløse rismarker og frodige skove. De utallige scootere (og det er helt bogstaveligt!) og et yderst imødekommende folkefærd. Det lækre vietnamesiske køkken, med masser af liv, dufte og farver. Og så en historie som vi alle nok kender til, men alligevel aldrig har fået præsenteret som det bliver her. Det kan være både lærerigt, og skræmmende. 

Billige rejser til Vietnam

Ja da! Fik vi nævnt at det også er billigt at rejse i Vietnam? Finder man nogle gode billiger flybilletter, så er det ganske let at lave en billig rejse til Vietnam. Vi ved hvor man får mest for sine penge, og hvilke rejseruter der giver dig mindst rejsetid og største oplevelser. 

Hvis man godt vil tilføje nogle af de lidt større oplevelser/tur til sin rejse, så koster det selvfølgelig mere en almindelig overnatning på hotel. Men her er det også både transport, guide, overnatninger og oftest mad der er inkluderet i turene - og selvom det koster lidt på rejsebudgettet, så vil du ikke fortryde at have brugt lidt ekstra i forhold til de minder du kommer hjem med. 

Vietnam er ikke et land man tager til for at holde 14 dages badeferie. Det er ikke her man finder østens bedste strande, og i det hele taget bør man ikke taget til Vietnam hvis man ikke samtidig tager ud og ser hvad landet har at byde på. Det ville være synd andet. Dermed ikke sagt at man ikke kan afslutte din rejse til Vietnam med nogle dages badeferie ved pool eller strand, eller på den vietnamesiske tropeø Phu Qouc. Det er faktisk de fleste, der vælger dette, men det bør være nogle afslappende dage, hvor man samtidig kan fordøje de mange indtryk, man allerede har fået på sin rundrejse. 

SåDAN GØR DU

Vejen Til Din DrØmmerejse

phone-icon.svgKontakt rejsekonsulent
Din rejsedrømme og vores personlige rejseanbefalinger er afsættet for DIN UNIQUE rejseplan. Helt uforpligtende, selvfølgelig!
airplane.pngSkræddersyet rejsetilbud
Du modtager første udkast til din personlige rejseplan. Vi booker først, når rejsen lever op til alle dine rejsedrømme!
pictures.pngDin drømmerejse
I god tid modtager du dine billetter, og vi ønsker jer en god rejse! Undervejs er vi, og vores agenter, aldrig mere end et opkald væk.