Hvad skal man opleve i Sri Lanka?

Vores ture og udflugter garanterer den bedste oplevelse af Sri Lanka!

Vi har sammensat flere ganske UNIQUE rundrejseforslag - af forskellige varighed og med forskelligt indhold. Fælles for dem alle er, at vi har optimeret din ferietid og dine ferieoplevelser, og skåret de seværdigheder fra, hvor oplevelsen (efter vores mening) ikke står til måls med den tid man bruger på at komme dertil. Derfor er vores specielle rundrejser - der alle foregår i egen bil/minibus og med egen chauffør/privat guide - selvfølgelig også kun tilgængelige for Unique Travels kunder.

Næsten alt er inkluderet i vores rundrejser

Ja, det er helt rigtigt. Det er ikke svært at lave en billig rundrejse på Sri Lanka, hvis alle seværdigheder og indgange først bliver opkrævet når du holder ved indgangen. Vi ville selv synes det var irriterende at skulle punge ud hele tiden på rundrejsen, og derfor har vi valgt at inkludere næsten alle seværdigheder og indgange i vores rundrejser. Så ved du fra start hvad din rejse koster.  

Vi garanterer at vores rundrejser vil give jer massevis af oplevelser, og nye indtryk! Rejsen tilpasses altid til jeres drømme, så hvis I ønsker en dag mindre ét sted, eller en dag mere ét andet sted, eller måske vil tilføje en speciel seværdighed som ikke umiddelbart fremgår af programmet, så er det intet problem - det er helt op til dig!