Rejser til Cambodia

  • Angkor Wat Templet - et must see!

  • Billedsmukke strande og turkis blåt hav

  • En barsk og meget interessant historie 

  • Bo helt unikt på en flydende bungalow!

 

"Cambodia er på én måde besøgt, og samtidig ganske uspoleret. Og i guder hvor er strandene flotte..."

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Cambodia

TURE OG UDFLUGTER

Se alle  
 

 

Historisk, smukt og lækre hvide sandstrande

Landet der er kendt for at være hjemsted for byen af tempel-ruiner, nemlig det berømte Angkor Wat. Men også et land som er meget mere end det...

Ingen tvivl om at Angkor Wat er et must do and must see på din rejse til Cambodia! Tag ikke til Cambodia (i hvert fald ikke første gang) uden at se Angkor. En KÆMPE ruinby, hvor man skal tilbringe dage og uger for at kunne se alle templerne. Der er mange forskellige muligheder for, hvordan man oplever det enorme Khmer imperium, Nogle tager det i eget tempo og på egen hånd, nogle i tuk tuk, andre på cykel med en guide. Må vi især anbefale den sidste. Når man cykler, så får man både dufte, lyde og indtryk ind på en særlig måde, og der er altid mulighed for at gøre stop og tage billeder. Desuden giver det mulighed for at se flere af templerne, end hvis man er på gåben. Ruinerne har hver deres historie - nogle er udsmykket med ansigter, andre er dækket af junglens beplantning. Hver især helt specielle - også for dem som ikke normalt går op i templer! Templerne har da også dannet kulisser i flere film såsom "Tomb Raider" og "Tigerbrødre". Er du morgenfrisk - så kan du toppe hele oplevelsen ved at se solopgangen ved det berømte Angkor Wat Tempel.

Cambodia er et land man oplever. Men i guder hvor er der også lækre strande! Måske nogle af de flotteste vi længe har set. Dem kommer vi tilbage til....

Landets historie - indebærer både en tid som gigantisk imperium, hvor både Thailand og Vietnam hørte under styret, men også en skrækkelig forhistorie præget af frygt, massedrab, forbud og ikke mindst en rædsel for de landminer som fandtes mange steder. Landets turistattraktioner bærer selvfølgelig præg af historien, både på godt og ondt. F.eks. "Killingfields" hvor mange hundrede tusinde blev kørt til under Pol Pot styret for at blive henrettet. I dag kan man se de mange massegrave og et stort symbolsk tårn fyldt med kranier fra gravene. Man kan også tage ud til én af de berømte skydebaner og affyre en AK-47, eller man kan nøjes med at købe en t-shirt med en masse huller hvorpå der står "I survived Cambodia". Selvironi..., men det er måske nødvendigt. 

Phnom Penh er Cambodias hovedstad, og man kan næsten ikke undgå at rejse igennem byen. Det er et knudepunkt, hvor man kan vælge at rejse mod vest til Angkor Wat eller mod syd til de lange hvide sandstrande og palmernes skygge. De fleste gør et stop og tager et par nætter i byen. 

I det sydlige Cambodia ligger Sihanoukville hvorfra man kan sejle til Koh Rong øerne. Herude lader man bare tiden stå stille, og stornyder de smukke hvide sandstrande og det klare vand. Strandene er bestemt ikke overrendt, og vi lyver ikke når vi synes at det er nogle af de bedste strande vi har set i asien! Håndklædet på liggestolen, en god bog og en kølig drink, så skal omgivelserne nok gøre resten for at skabe bounty-stemning.  

I det hele taget er Cambodia en ganske autentiske oplevelse af et asiatisk land, hvor der ikke er sket meget i mange, mange år, og et land der for blot få år siden åbnede op for turismen. Naturen er smuk, strandene guddommelige og kulturen størst. De store nabolande Thailand og Vietnam, kan med lethed kombineres med en rejse til Cambodia. Vi skal nok hjælpe med rejseruten.

Cambodia er på vej ind på listen over attraktive feriedestinationer - OG DET KAN VI GODT FORSTÅ!

Leder du efter en billig rejse til Cambodia?

Gå på opdagelse i vores rejseforslag til Cambodia herunder! Det er din inspiration, og efterfølgende tilpasses din rejseplan til lige netop dine ønsker til rejsen. Det er muligt at kombinere rejser til Cambodia med besøg i nogle af nabolandene.

 

SåDAN GØR DU

Vejen Til Din DrØmmerejse

phone-icon.svgKontakt rejsekonsulent
Din rejsedrømme og vores personlige rejseanbefalinger er afsættet for DIN UNIQUE rejseplan. Helt uforpligtende, selvfølgelig!
airplane.pngSkræddersyet rejsetilbud
Du modtager første udkast til din personlige rejseplan. Vi booker først, når rejsen lever op til alle dine rejsedrømme!
pictures.pngDin drømmerejse
I god tid modtager du dine billetter, og vi ønsker jer en god rejse! Undervejs er vi, og vores agenter, aldrig mere end et opkald væk.