Rejser til Maldiverne

  • Eat, swim, relax, repeat...:-) 

  • Krystalklart vand, palmer, kridhvidt sand

  • Lækker mad, lækre drinks, forkæl dig selv

  • Svøm med de fredelig (men kæmpestore) hvalhajer og farverige fisk

 

"Hver dag når jeg stod op, måtte jeg knibe mig i armen. Jeg har aldrig set noget lignende"

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Maldiverne

Findes paradis virkelig på jorden?

- Svaret er ja (!) og du vil aldrig glemme Maldiverne. Læs med her...

Vi kender alle pauseskærmen..., den med en eksotisk paradisø, kridhvidt sand og tre smukke palmer. Mange af os har måske også drømt os væk til synet, for hvem gad ikke at opleve et stykke BOUNTY som dette. Man har måske endda sukket ved tanken, og lukket ned for de dejlige indre billeder. Men det er slut nu - for du kan bare drømme videre - og forestille dig, at du har udsigt til at din næste rejse rent faktisk gør drømmen til virkelighed....

Der venter jer det blødeste hvide sand og det mest azurblå hav der findes. Svajende palmer, små rolige bølger, eksotiske fisk i alle farver, og så en tjener der serverer en kølig drink. Det er fantastisk og det er enestående! Maldiverne gør noget ved én...

Findes der billige rejser til Maldiverne?

Maldiverne har hidtil været en (afsindig) dyr feriedestination, nærmest uopnåelig for de fleste danskere med et ellers fornuftigt feriebudget. Det vil vi gerne gøre op med. Vi synes at alle (dem der har lyst) skal have lov at besøge denne omgang herlighed bestående af 26 atoller med i alt 1190 øer. Der er nok herlighed til alle - og til alle pengepunge!

Maldiverne er som nævnt ikke den billigste destination at rejse til, men det er som regel heller ikke her man tilbringer 2-3 uger. Et sted mellem 5-12 dage ville være passende for de fleste. Vi har bevidst gået efter nogle lækre og smukke resorts der ligger i tilpas afstand fra lufthavnen i Male, og som derfor kan nås med speedbåd i stedet for vandflyver. Alene den besparelse kan mærkes i feriebudgettet. 
Vil man have lidt afveksling, og få lidt mere for sine feriepenge, så kan man evt. tage nogle af nætterne på den lokale ø Maafushi, hvor overnatningerne er billigere end på de mindre øer. 

Maldiverne ligger sydvest for Sri Lanka, og er en perfekt kombination med oplevelser, natur, dyr, kultur på Sri Lanka, og 100% bounty og badeferie på Maldiverne.
DET KAN ANBEFALES! 

 

SåDAN GØR DU

Vejen Til Din DrØmmerejse

phone-icon.svgKontakt rejsekonsulent
Din rejsedrømme og vores personlige rejseanbefalinger er afsættet for DIN UNIQUE rejseplan. Helt uforpligtende, selvfølgelig!
airplane.pngSkræddersyet rejsetilbud
Du modtager første udkast til din personlige rejseplan. Vi booker først, når rejsen lever op til alle dine rejsedrømme!
pictures.pngDin drømmerejse
I god tid modtager du dine billetter, og vi ønsker jer en god rejse! Undervejs er vi, og vores agenter, aldrig mere end et opkald væk.