Rejser til Dubai

  • Luksushoteller og store (meget) dyre biler

  • Flotte strande og lækkert vejr

  • Store yachter i den populære Marina

  • Shopping i verdens største shoppingcenter

 

"Klimaet i foråret er fantastisk, vi plejer selv at kombinere storbyen med et strandhotel oppe nordpå..."

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Dubai

TURE OG UDFLUGTER

Se alle  

 

Dubai er en verden af luksus

En flyvetur med Emirates er en oplevelse i sig selv, og blot 6 timers direkte flyvning fra København, så er man der!
Og hvad er det så ved Dubai, der gør stedet så unikt og helt specielt? Det skal vi fortælle dig....

De fleste der rejser til De Forenede Arabiske Emirater, vælger også at besøge storbyen - og vi kan godt forstå det! Det er en by i kontrast, både i sig selv, og til resten af verden. Drømmene er store, mulighederne ligeså, og der sættes jævnligt rekorder indenfor både byggeri og udvikling - "verdens største", "verdens højeste", "verdens dyreste" og "verdens mest..."

Og så er der luksus. Så uendelige meget luksus. Der er stor forskel på rig og fattig i landet, og der er ingen tvivl om, at det er det er rigdommen, der dominerer bybilledet. For 200 år siden levede der kun fattige nomader i området, en stor kontrast til hvad byen er i dag. Shopping, førsteklasses luksushoteller, lækre strande, dyre og hurtige biler og te-drikkende oliesheiker i hvide klæder og karakteristisk hovedbeklædning. Det er østens mystik og Aladdins hule, der møder verdens (måske) mest udviklede hightech-verden.

De fleste har måske hørt om ”Sejlet”, Burj Al Arab – det 6-stjernet hotel formet som et sejl i vinden, eller "The Palm" - den menneskeskabte og palmeformede halvø, hvor mange rige kendisser har deres sommerresidens. På toppen af "palmen" ligger det luksuriøse og kæmpestore Atlantis, der vil få Lalandia til at ligne et lille soppebassin. Begge er nærmest blevet vartegn for Dubai.
Det er ikke svært at komme rundt i Dubai, enten tager man ”skytrain”, lejer en bil eller kører med taxa der ikke koster alverden. Og vi anbefaler, at man som minimum ser de ovenstående vartegn, sammen med den gamle bydel, Burj Khalifa – verdens højeste bygning, Dubai Mall, Dubai Marina og en ørken safari med jeep. Det kan sagtens udvides til ”skibanen i ørkenen”, templer og moskéer, solnedgang fra vandsiden, Jumirah Beach The Walk, Abu Dhai og….ja, vi kunne blive ved.

Abu Dhabi ligger indenfor køreafstand ca. 1,5 time fra Dubai. En helt anden type ørkenby, og hjemsted for den store Formel 1 bane, og den store Ferrari World.
Klimaet i Dubai er ganske varmt hele året, med mange solskinstimer og det tætteste vi kommer på solgaranti. Bemærk at Dubai i sommermånederne kan blive rigtig varmt, også for varmt for de fleste - for selvom man næsten glemmer det, så det midt ude i ørkenen! Her skal man regne med mellem 40-50 graders varme, og så er der jo ikke noget at sige til at de har indlagt aircondition ved busstop stederne...

Findes der billige rejser til Dubai?

I en verden af luksus, så er det faktisk muligt at få ret meget for sine penge. Her kan du bo på 5-stjernet luksushotel til samme pris som "et kammer" i Storkøbenhavn. Stor lækker pool. Eksklusiv morgenbuffet. Og rammer du samtidig nogle af de billige flybilletter som ofte udbydes til Dubai, så kan man sagtens få en billig rejse til Dubai.

 

SåDAN GØR DU

Vejen Til Din DrØmmerejse

phone-icon.svgKontakt rejsekonsulent
Din rejsedrømme og vores personlige rejseanbefalinger er afsættet for DIN UNIQUE rejseplan. Helt uforpligtende, selvfølgelig!
airplane.pngSkræddersyet rejsetilbud
Du modtager første udkast til din personlige rejseplan. Vi booker først, når rejsen lever op til alle dine rejsedrømme!
pictures.pngDin drømmerejse
I god tid modtager du dine billetter, og vi ønsker jer en god rejse! Undervejs er vi, og vores agenter, aldrig mere end et opkald væk.