Sydafrika og 'the big five'

  • I kommer på det vildeste eventyr i en 4x4 - men i bliver aldrig ladt alene!
  • Krüger Nationalpark er kendt for 'the big five' med elefanter, næsehorn, bøfler, løver og leoparder
  • Private lodges med safari 2 gange om dagen med professionelle guider
  • De vilde dyr er tillidsfulde og det er muligt at komme tæt på. Guiderne kender dyrenes tilholdssteder

 

"Det er en kæmpe oplevelse at køre rundt alene og lede efter dyrene og lytte til Afrikas natur og dyrenes kalden."

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Sydafrika

Kom tæt på de vilde dyr i Sydafrika

- De vilde dyr går frit omkring i Krüger Nationalpark og de omkringliggende private naturreservater

Krüger Nationalpark er et område, der dækker 2/3 dele af Jylland. De vilde dyr går frit omkring mellem Krüger Nationalpark og de private naturreservater, der er ingen hegn.

Overnat i et af de luksuriøse lodges, der ligger omgivet af den afrikanske natur og de vilde dyr midt i de privatejede naturreservater. En perfekt kombination af afrikansk stemning og luksus. Dyrene er vant til mennesker og kommer gerne tæt på hytterne, som oftest er bygget, så de ligger med uspoleret udsigt ud over savannen eller et meget besøgt vandhul. Luksus, høj service, lækkert mad og professionelle guider, der tager jer med på uforglemmelige safarier hver morgen og eftermiddag a cirka 3 timers varighed. 

Findes der billige rejser til Sydafrika?

En velorganiseret kør-selv-ferie gør det muligt at opleve Sydafrika på en nærværende og autentisk måde med et fornuftigt feriebudget. Vi hjælper dig med alt det praktiske og søger for, at der er en 4x4 klar til jer. I bestemmer selv, hvornår I vil stoppe og hvor lang tid I vil bruge de enkelte steder. Der er tid til at fordybe sig. Vi søger for, at booke nogle fantastiske hoteller/lodges og arrangerer safari i verdensklasse.

Hvis i kombinerer de private vildt-reservater med at køre rundt på egen hånd i Kruger National Park, så får i maksimalt ud af jeres safari. Hvis i derudover kører en tur langs Blyde River Canyon, så får i set noget af det smukkeste natur, som Sydafrika kan byde på.

Brug et par dage i Cape Town og udforsk den smukke natur langs kysten.

I kommer på det vildeste eventyr - men i bliver aldrig ladt alene!