TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

BADEFERIE

Villa Nautica (ex Paradise Island Resort)

Villa Nautica er præcis, hvad man kan forvente sig af Maldiverne. Her møder I, så snart båden nærmer sig molen, præcis det billede, som man har set på så mange pauseskærme og postkort. Det er en ægte paradis-ø med villaer på pæle, direkte ude på vandet, et lækkert poolområde, krystalklart hav, og kridhvide strande HELE vejen rundt om den rolige ø.

Villa Nautica er et helt fantastisk resort med luksuriøse faciliteter og ægte bounty-omgivelser. På øen kan der bades hele vejen rundt langs øens kyst, og på læsiden er der ofte næsten ingen bølger.

Resortets pool og poolbar ligger, så man har direkte udsigt til det krystalklare hav og enkelte bounty-øer, der bryder det turkisblå billede.

På den idylliske ø kan man vælge at bo i enten privat villa eller bungalow. Samtlige ferieboliger er udstyret med både aircondition, egen terrasse eller balkon, havudsigt, køleskab, tekøkken, tv.... faktisk alt, hvad I nogensinde kunne have brug for!

Desuden har resortet også fitnesscenter, tennisbaner og tilbyder udlejning af snorkel- og dykkerudstyr. Vi kan virkelig anbefale jer at tage et kig under vandet. Her er et smukt undervandsliv med farverige koraller og tropiske fisk!

 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne