TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

BADEFERIE

Mauritius - Familiehotel La Mariposa

Hotel La Mariposa ligger i den sydlige del af øen i en lille landsby. Fra marinaen kan I sejle ud og se på delfiner. Hvis I er heldige, kan i nå at svømme med dem inden de skal videre med deres leg.

Det er et lille hyggeligt familiehotel, hvor ejerne gør deres ypperste for at I får et fantastisk ophold. Manden er nordmand.

Hotellets hjerte er det store træ, som står nede ved stranden. Her er der lavet en kæmpe terrasse, hvor samtlige måltider serveres med udsigt ud over det klare turkisblå vand.

Der er en lille pool ude foran restauranten. 

Standardværelserne har et lille køkkenarrangement. Der er plads til 3 personer på de rummelige værelser. Større familier kan bestille værelser, der er forbundet med døre. 

Her i den sydlige del af øen bliver vandet hurtigere dybt – men det giver til gengæld en utrolig smuk turkis farve.

Tagterrasse ovenover restauranten bruger de til arrangementer for børn, salsa, yoga, eller hvis du vil have en lille privat middag. Glasgelænderet giver en fantastisk udsigt ud over palmerne, bugten og det smukke vand.

Det er denne del af øen, der byder på spændende eventyr i naturen. I bjergene bag resortet ligger nationalparken Black River Gorges, hvor I kan opleve jungle, vandfald og et 80m dybt vulkankrater. Kig efter kæmpe landskildpadder, papegøjer og smukke sjældne fugle, flagremus og farvestrålende firben. Der er forskellige viewpoints, hvor I kan nyde de smukke naturfænomener.  

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Mauritius